In this magazin I found a delicous recipe for a apricot cake and after lovely
Sara told us about her apricat jam making I was totally in apricot mood - the right weekend treatment I guess. Sooo yummy! ? Yumi? (The cake
must be good, she barked at me because it smells so delicious.)
Wish you a nice weekend!
xx Barbara
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which one is your favorite? |
6 Kommentare:
Liebe Barbara,
mir läuft das Wasser im Mund zusammen... bei dem Kuchen und bei den Fotos... und die Rosen!
Ist das Magazin aktuell?
x Ariane.
achsoja, meine favorisierte Kuchengabel ist die mittlere mit dem weißen Teller.
x
Liebe Ariane er schmeckt auch klasse und ja das Heft ist aktuell und aus dem ist auch dieses Rezept mit dem gestürzten Aprikosenkuchen. Man verteilt erst Butter, Zucker und Mandelstifte und Aprikosen in der Form und streicht dann den Teig drauf. Genial einfach, genial lecker.
Wow!! So pretty forks! It is hard for me to choose the best one Barbara.
I like all of them!
I have a Japanese apricot tree in my garden. Now is the best time to harvest the fruits. I picked them all (about 2 kilogram) and made ume liqueur, jam and syrup yesterday!
The liqueur will be matured in next year!! I wish you could enjoy my liquor!
beautiful photos!
Barbara, please post this recipe or send me!
Dear redrose it is incredible what you all create out of you apricots! Do they taste different to our version? And I would love to taste your liquor - never tried a homemade one, I'm sure its absolutely delicious.
Dear Sandra, ... have fun with the recipe!
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